49ersin kausi pilalla? Jimmy Garoppolo sivussa vuoden, myös Richard Sherman loukkaantui

San Fransisco 49ersin toiveet paremmasta kokivat murskaavan takaiskun jo runkosarjan kolmannella peliviikolla, kun seuran pelastajaksi viime kaudella Patriotsista hankittu pelinrakentaja Jimmy Garoppolo hajotti vasemman polvensa eturistisiteen Chiefs-ottelun loppuhetkillä. Viiden vuoden ja 137,5 miljoonan dollarin jättisopimuksen vain seitsemän NFL-startin kokemuksella viime kauden jälkeen 49ersin kanssa solminut Garoppolo voitti viime kaudella kaikki kuusi otteluaan 49ersin aloittajana, mikä nosti vuosia rämpineen seuran toiveet paremmasta pilviin.

26-vuotias Garoppolo heitti kolmen ensimmäisen kierroksen aikana 718 jaardia, viisi TD:tä ja kolme syötönkatkoa johdattaen Ninersin yhteen voittoon. 49ersin kauden alku on ollut muutenkin epäonnea täynnä, sillä myös toinen hyökkäyspään iso hankinta, ykköskeskushyökkääjäksi kaavailtu Jerick McKinnon hajotti eturistisiteensä vain viikkoa ennen runkosarjan alkua, mikä pitää myös hänet sivussa koko kauden. Garoppolon kohdalla edes kuntoutuminen ensi kauden alkuun mennessä ei ole kirkossa kuulutettua.

Myös puolustus koki Chiefs-ottelussa takaiskun, kun sen nimekkäin hankinta, kulmapuolustaja Richard Sherman loukkasi pohkeensa ja moninkertainen Pro Bowl -pelaaja on sivussa tulevat viikot. 49ersin pelinrakentajan tonttia hoitaa jatkossa puolestaan C.J. Beathard, joka esiintyi viime kaudella seitsemässä pelissä heittäen neljä TD:tä ja kuusi syötönkatkoa. Lisäksi seura poimi vapailta markkinoilta kokoonpanoonsaa Tom Savagen.

Lue myös:

Rams menetti molemmat avauksen kulmapuolustajansa sairastuvalle

Video Garoppolon loukkaantumisesta: