Aaron Donald myöntää: “Uusi sopimus tuo mukanaan entistä enemmän paineita”

Viime viikolla jättimäisen jatkosopimuksen Los Angeles Ramsin kanssa allekirjoittanut viime kauden paras puolustaja Aaron Donald myöntää sopimuksen tuovan mukanaan entistä enemmän vastuuta sekä paineita onnistumisesta. Sirius XM NFL Radion haastattelema Donald nettoaa 6-vuotisesta sopimuksestaan 135 miljoonaa dollaria, josta 87 miljoonaa taattua tuloa. T

“Jos sanoisin, ettei sopimus tuo mukanaan entistä kovempia paineita, valehtelisin. (Omistaja) Stan Kroenke investoi minuun ison summan rahaa ja olen mielestäni pelaaja, joka myös pystyy auttamaan organisaatiota. Olen entistä motivoituneempi työskentelemään kovemmin kuin koskaan. En halua tuottaa heille pettymystä vaan jatkaa kovaa työntekoa ja johtaa joukkuetta esimerkilläni”, Donald selventää rahan tuomaa motivaatiobuustiaan.

Koko harjoituskauden sivussa ollut, viime kaudella 11 säkitystä 14 runkosarjapelissä iskenyt 27-vuotias megatähti nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa Monday Night Footballissa, kun Rams kohtaa vieraissa varsin sekasortoisessa tilassa kauteen lähtevän Oakland Raidersin.