Bengalsin keskushyökkääjä Joe Mixon polvioperaatioon

Kahdella voitolla NFL-kauden avanneen Cincinnati Bengalsin ykköskeskushyökkääjä Joe Mixon joutuu pienimuotoiseen polvioperaatioon, jossa miehen polvesta poistetaan aiemmasta loukkaantumisesta ilmeisesti vaivaamaan jäänyt luunsiru. Mies joutui jättämään vaivan takia kesken myös Thurday Night Football -kamppailun Ravensia vastaan.

Kahden ensimmäisen peliviikon aikana 179 juoksu- ja 57 heittojaardia sekä yhden TD:n viimeistellyt 22-vuotias monipuolinen keskushyökkääjä joutuu operaation myötä jäämään sivuun arviolta Bengalsin kahdesta seuraavasta ottelusta, joissa 2-0-rekordin Bengals kohtaa vieraissa Panthersin sekä Falconsin. Mixon iski viime vuonna tulokaskaudellaan 14 ottelussa 626 juoksujaardia sekä 287 kiinniottojaardia ja neljä TD:tä. Tällä kaudella miehestä odotetaan Bengalsin selkeää ykköskeskushyökkääjää.

“Polvi tuntui oudolta ja kipeältä. Se vaikuttaa mentaaliseen puoleesi. Haluat antaa aina 100-prosenttia itsestäsi, mutta kun jokin vamma painaa takaraivossa, se on mentaalisesti haastavaa. Toivottavasti operaation myötä saan myös tämän asian pois päiväjärjestyksestä”, Mixon kertoo ESPN:lle.

Bengals-hyökkäyksen päävastuuta juoksupeleistä tulevina viikkoina kantaa 26-vuotias Giovani Bernard, joka toimii joukkueen backup-RB:nä jo kuudetta kautta.