Bills antoi lähtöpassit Corey Colemanille vain viikko ennen kauden alkua!

Buffalo Bills on purkanut seuraan Cleveland Brownsista alle kuukausi sitten hankitun laitahyökkääjä Corey Colemanin sopimuksen. Kahden vuoden takainen 1. kierroksen varaus saa näin ollen etsiä itselleen uuden seuran, kun runkosarjan alkuun on enää alle viikko.

Kovin odotuksin liigaan tullut Coleman on kahden kautensa aikana pelannut yhteensä vain 19 ottelua, joissa superlupauksena pidetty laitahyökkääjä merkkautti 718 kiinniottojaardia ja viisi TD:tä. Billsin palkkakattoon Colemanin sopimuksen ulososto tarkoittaa lisää ns. “kuollutta rahaa” Billsin palkkakattoon. Sopimusten ulosostoista muodostunutta “kuollutta rahaa” on Billsin palkkakatossa jo 50 miljoonaa dollaria, mikä on yli puolet enemmän kuin seuraavana listalla olevilla joukkueilla.

Viime kaudella pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella selvinnyt Bills lähtee alkavaan kauteen nimettömällä joukkueella, eivätkä odotukset heikentyneen joukkueen kohdalla ole järin korkealla. Joukkueen hyökkäyspeli onkin pitkälti LeSean McCoyn, Kelvin Benjaminin sekä Charles Clayn varassa.