Broncosin TE Jake Buttilla jälleen polvivamma – sivussa loppukauden

Denver Broncos joutuu tulemaan kauden loppukauden toimeen ilman avauskokoonpanon sisempää laitahyökkääjäänsä Jake Buttia, joka kärsi ACL-vamman joukkueen torstain harjoituksissa. Polvivamma syntyi kontaktittomassa tilanteessa.

Broncosin viime vuoden 5. kierroksen varaus menetti jo koko tulokaskautensa 2017 yliopistokauden lopulla tulleen polvivamman vuoksi, joten mies on ehtinyt esiintyä kahden ensimmäisen kautensa aikana yhteensä vain kolmessa ottelussa.

198-senttisen ja 113-kiloisen tight endin menetys tekee ison loven Broncosin hyökkäyspeliin, olihan mies 85 kiinniottojaardillaan ja kahdeksalla kopillaan pelinrakentaja Case Keenumin luottotargetteja heittohyökkäyksissä. Buttin paikan avauksessa neljännen peliviikon päättävässä Monday Night Footballissa Kansas City Chiefsiä vastaan ottaa Jeff Heuerman.