Buffalo Bills nimesi aloittavan pelinrakentajansa runkosarjan avausviikolle

Buffalo Bills nimesi viimein aloittavan pelinrakentajansa viikonloppuna alkavaa runkosarjaa varten. Alunperin startteriksi täksi kaudeksi Bengalsista hankitun A.J. McCarronin Raidersiin viime viikolla treidanneen seuran pelinrakentajavastuu lankeaa ainakin alkukaudesta 24-vuotiaalle viime vuoden draftin 5. kierroksen varaus Nathan Petermanille, joka pääsi näyttämään kykyjään neljässä ottelussa jo viime kaudella silloisen ykkösmiehen Tyrod Taylorin menetettyä hetkellisesti valmennusjohdon luottamuksen.

Parhaiten tai pahiten Peterman jäi fanien mieleen 11. peliviikolla, jolloin mies syötti karmeat viisi syötönkatkoa murskatappiossa Los Angeles Chargersia vastaan. Tulevalla kaudella Petermanilta odotetaan kuitenkin nousua potentiaaliseksi ykköspelinrakentajaksi, joskin kuluvan vuoden varaustilaisuuden avauskierroksen 7. pelaajana napatusta Josh Allenista odotetaan pidemmällä aikavälillä buffalolaisten ykköspelinrakentajaa.

Petermanin onkin heti alkukaudesta osoitettava mahdollinen potentiaalinsa, muuten seurajohdon paineet ajaa tuore kärkivaraus Allen NFL-rytmiin saattaa viedä Petermanin pelipaikan nopeallakin aikataululla. Bills avaa kautensa tulevana sunnuntaina Baltimore Ravensin vieraana.

Lue kaikki kausiennakot täältä. Muista myös kauden ensimmäinen NFL-arvontamme, jossa laitamme jakoon kolme kappaletta soikeegear.fi-verkkokaupan lahjakortteja. Osallistu kisaan Facebook-sivuillamme.