Cardinals jatkosopimukseen keskushyökkääjätähtensä David Johnsonin kanssa

Arizona Cardinals on sitonut hyökkäyksensä tärkeimmän pelaajan David Johnsonsin seuraan 3-vuotisella jatkosopimuksella. Sopimuksen arvo on 39 miljoonaa dollaria, josta 30 miljoonaa guaranteed. Kaikkien bonuksien täyttyessä keskushyökkääjä saattaa tienata sopimuksestaan jopa 45 miljoonaa.

26-vuotias Cardinalsin 3. kierroksen varaus vuodelta 2015 nousi jo toisella ammattilaiskaudellaan liigan parhaiden hyökkääjien joukkoon, joskin miehen viime kausi meni pilalle jo runkosarjan avausviikolla tulleen, leikkausta vaatineen rannevamman vuoksi.

Jo tulokaskaudellaan 1000 juoksujaardin rajan rikkonut Johnson nousi liigan megatähtien joukkoon toisella, ALl-Pro-valintaan päättyneellä kaudellaan 2016, jolloin mies löi tiskiin käsittämättömät 1239 juoksujaardia, 870 kiinniottojaardia ja 20 TD:tä. Tulokassopimuksensa viimeistä kautta aloittava tähti kertoi jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua päätavoitteensa olevan kuntoutumisen jälkeen huipulle palaamisessa, eikä jatkosopimuksen pakottamisessa seuran kanssa. Cardinals päättikin palkita miehen varsin mehukkaalla jatkopahvilla ilman monien tähtipelaajien kohdalla nähtyä sopimusdraamaa.

Johnsonin paluu tosipeleihin nähdään tänään alkaen klo 23.25 Suomen aikaa Cardinalsin isännöidessä sarja-avauksessaan Washington Redskinsiä.


Widget not in any sidebars