Chargersin megatähden paluu kentälle vielä kaukana

Koko alkukauden sivussa peleistä jalkavammansa vuoksi ollut Los Angeles Chargersin puolustuksen tähtiendi Joey Bosa ei ole palaamassa kentille vielä lähiviikkoina. NBC:n tietojen mukaan miehen paluu tapahtunee aikaisintaan viikolla 9, eli viikko joukkueen bye weekin jälkeen.

Viime kaudella hurjat 12,5 säkitystä rohmunnut 23-vuotias, toissa vuoden draftin kolmantena varattu megatähti oli yksi alkavan kauden ykkössuosikeista vuoden parhaaksi puolustajaksi. Viikko ennen runkosarjan alkua tullut jalkavamma pakottaa miehen kuitenkin käyttämään edelleen tukijalkinetta vasemmassa jalassaan, joka ei vielä kestä kunnolla painon varaamista sen päälle.

Jo avauskaudellaan 10,5 säkitystä merkkauttaneesta Bosasta odotetaan aivan liigan parhaimmistoon kuuluvaa puolustajaa todella pitkälle ajanjaksolle. 196-senttinen ja 125-kiloinen endi muodostaa yhdessä Melvin Ingramin kanssa yhden liigan vaarallisimmista passrusher-kaksikoista, minkä vuoksi kaksikon terveenä pysyminen olisi kaikki kaikessa Chargersin menestysmahdollisuuksien kannalta. Yhden ottelun tällä kaudella voittanut seura kohtaa tulevana sunnuntaina kotonaan San Fransisco 49ersin.

Lue myös:

Vikings-puolustuksen tähtiendi Everson Griffen ei pelaa ensi yönä – kärsii pahoista mielenterveysongelmista