Cleveland Browns pudotti pommin! Seura aikoo luopua Josh Gordonista

Cleveland Brownsin kärsivällisyys koko uransa ajan ongelmissa rypeneen laitahyökkääjä Josh Gordonin kanssa on tullut päätökseensä miehen jätettyä viimeisimmät harjoitukset väliin vedoten promokuvauksissa tulleeseen takareisivammaan. Seuran sisältä tihkuneiden tietojen mukaan päihdeongelmista ainakin yliopistoajoistaan saakka kärsinyt ja vuosia pelikiellossa NFL-kentiltä ollut 27-vuotias kauden 2013 kiinniottojaardikuningas saapui seuran tiloihin kuitenkin siinä mielentilassa, että seuralla on syytä epäillä miehen sortuneen jälleen myös päihteisiin.

Lähes koko harjoituskauden ajan hoidossa ja poissa treenikentiltä ongelmiensa vuoksi pysytellyt Gordon pääsi lopulta mukaan Brownsin kauden avausottelun kokoonpanoon napaten ottelussa Steelersiä vastaan yhden 17-jaardisen TD:n. Tälle viikolle miehelle oli kaavailtu suurempaa roolia Brownsin kohdatessa vieraskentällä New Orleans Saintsin. Mies jätettiin kuitenkin sivuun New Orleansiin matkanneesta kokoonpanosta ensin takareisivamman vuoksi, joskin seuran tiedote hieman myöhemmin lauantaina kertoi tilanteen todellisen luonteen.

“Olemme informoineet tänään Josh Gordonia ja hänen edustajiaan ja kertoneet heille aikovamme irtisanoa hänen sopimuksensa maanantaina. Viimeisen kuuden vuoden ajan oleme tukeneet ja investoineet Joshiin paljon niin ammatillisella kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Toivomme hänelle kaikkea hyvää, mutta valitettavasti olemme ylittäneet pisteen jossa paras vaihtoehto on mielestämme lähteä eri teille ja siirtyä eteenpäin. Toivomme Joshille kaikkea hyvää”, seuran tiedotteessa kerrotaan.

Kaudella 2013 upeat 1646 kiinniottojaardia ja yhdeksän TD:tä saalistanut laitahyökkääjä on tuon kauden jälkeen pelannut vain yksittäisiä pelejä, mutta siitä huolimatta Browns on saanut miehestä jo useita yhteydenottoja mahdollisen treidin tiimoilta. Saattaakin olla mahdollista, että Browns treidaa miehen muualle, jolloin tästä olisi saatavissa vielä jonkinlainen vastine varausvuorojen muodossa.

Brownsin heittohyökkäys oli täksi kaudeksi suunniteltu pitkälti juuri Gordonin sekä Dolphinsista tulleen tähtilaitahyökkääjä Jarvis Landryn varaan. Gordonin häipyminen rosterista avaa entistä suuremman näyttöpaikan tulokas Antonio Callawaylle sekä Rashard Higginsille, joiden odotetaankin nyt nousevan suureen rooliin Brownsin heittohyökkäyksessä.

Lue myös:

Ennakkopaketti NFL:n toisen peliviikon neljään huippuotteluun