Cleveland Browns vaihtaa potkaisijaa – yllätysnimi korvaa Zane Gonzalezin!

Surkean potkaisijapelinsä takia voiton vierasottelussa Saintsia vastaan sunnnuntaina menettänyt Cleveland Browns aikoo kartoittaa pelipaikalle uutta miestä ennen tulevan peliviikon Jets-ottelua. Kaksi lisäpistepotkua sekä kenttäpotkumaaliyritystä Saintsia vastaan missanneen Zane Gonzalezin ura liigassa on enemmän kuin vaakalaudalla, olihan toisen kauden pelaajalla mahdollisuus katkaista Brownsin lähes kahden vuoden tappioputki jo kauden avausviikolla Steelersiä vastaan, mutta tuolloin miehen ratkaisuyritys blokattiin Steelersin toimesta.

Kaikkiaan Gonzalez on missannut kahden ottelun aikana yhteensä 11 pistettä – toisin sanoen ilman näitä pistemenetyksiä Browns olisi avannut kautensa sille historiallisen kovalla 2-0-rekordilla.

Browns on ilmoittanut testaavansa maanantaina ainakin kahta tällä hetkellä työttömänä olevaa potkaisijaa, Blair Walshia sekä Cairo Santosia. 28-vuotias pitkäaikainen Vikings-potkaisija Walsh edusti viime kaudella Seahawksia, kun taas brassipotkaisija Santos esiintyi muutamassa ottelussa Chiefsin ja viimeksi Bearsin potkaisijana.

Edelleen työttömänä oleva pitkäaikainen Cowboys-potkaisija Dan Bailey sen sijaan ei kiinnostunut Brownsin try out -mahdollisuudesta, vaan mies haluaa odottaa rauhassa yhteydenottoja muilta seuroilta. Ainakin Vikings harkinnee Brownsin tavoin tällä hetkellä uuden potkaisijan palkkaamista tulokas Daniel Carlsonin epäonnistuttua pahasti kauden avausotteluissa.

Päivitys: Browns on palkannut uudeksi potkaisijakseen Greg Josephin Dolphinsista. 24-vuotiaalla ei ole vielä tilillään ainuttakaan NFL-ottelua.