Dez Bryant avautuu ongelmistaan – valmis paluuseen NFL-kentille

Pitkään työttömänä ollut ex-Cowboys-laitahyökkääjä Dez Bryant twiittasi perjantaina uuden sopimuksen syntyvän “pian”. Ainakin Cleveland Brownsin on tiedetty olleen jo pidemmän aikaa kiinnostunut marraskuussa 30 vuotta täyttävästä laitahyökkääjästä.

Browns tarjosi miehelle aiemmin tiettävästi vuoden mittaista, alle viiden miljoonan dollarin arvoista sopimusta, johon koko uransa Cowboysia edustanut laitahyökkääjä ei tuolloin tarttunut. Mies kertoi sosiaalisessa mediassa kärsineensä masennuksesta, levottumuudesta sekä paniikkihäiriöistä, mitkä osaltaan olivat syynä Brownsilta saadun sopimustarjouksen hylkäämiselle.

Bryantin kohdalla ongelmia tuottaa myös uuden pelikirjan opettelu lennosta. Koko uransa Cowboysia edustaneelle veteraanipelaajalle se ei välttämättä käy hetkessä. Tämän lisäksi edessä olisi opettelu uuden seuran toimintatapoihin sekä uusiin pelikavereihin. Myös viimeksi kaudella 2014 tuhannen kiinniottojaardin rajan rikkoneen hyökkääjän nykyvire on täysi mysteeri. Paikka mm. Brownsissa lienee kuitenkin edelleen auki, mikäli diivamaisesta luonteesta urallaan tunnettu laitahyökkääjä vielä yrittää paluuta kentille.