Eagles-faneille odotettuja uutisia! Carson Wentz pelikunnossa tämän viikon kierroksella

Takkuisesti kakkospelinrakentajansa Nick Folesin johdolla kauden aloittanut hallitseva mestari Philadelphia Eagles sai maanantaina todella odotettuja uutisia, kun sen ykköspelinrakentaja Carson Wentz läpäisi lääkärintarkastukset ja mies on nyt virallisesti pelikuntoinen tulevan viikonlopun ottelussa Indianapolis Coltsia vastaan.

Viime kaudella polven eturisti- ja tukisiteensä hajottanut Wentz on toipunut runkosarjan lopussa tulleesta vammastaan nyt yhdeksän kuukautta, kun keskimääräinen toipumisaika normaalitapauksissa on 12 kuukauden luokkaa. 25-vuotias vuoden 2016 varaustilaisuuden kakkosnimi oli viime kaudella MVP-vauhdissa miehen heitettyä 13 ottelussa komeat 33 TD:tä. Wentzin paluu pelikentille tulee koko seuran kannalta kreivin aikaan, onhan Wentziä menestyksekkäästi viime kaudella tuurannut Foles aloittanut kuluvan kauden keskinkertaisesti, minkä lisäksi joukkue on kärsinyt muutamista pahoista loukkaantumisista.

Wentzin lisäksi ykköslaitahyökkääjä Alshon Jeffery on ollut sivussa koko alkukauden, minkä lisäksi myös kokenut Mike Wallace huilaa pohjeluuvamman vuoksi ainakin tulevat viikot. Jopa Wallacen koko kausi saattaa olla vaarassa sunnuntain tappio-ottelussa Buccaneersia vastaan syntyneen vamman vuoksi. Eagles-hyökkäyksestä puuttuvat lisäksi koko kauden sivussa oleva laitahyökkääjä Mack Hollins, TE Richard Rodgers sekä kokenut keskushyökkääjä Darren Sproles.

Lue myös:

Cleveland Browns vaihtaa potkaisijaa – yllätysnimi korvaa Zane Gonzalezin!

Nostoja sunnuntailta – Patrick Mahomes rikkoi ennätyksiä, Fitzmagic jatkuu