Ensimmäisen peliviikon merkittävimmät loukkaantumiset

Ensimmäinen runkosarjaviikko päätti valitettavasti useiden pelaajien kauden alkuunsa, kun useassa otteluissa nähtiin pahoja loukkaantumisia. Seuraavassa tiivistelmä pahimmista loukkaantumisista.

Patriotsiin täksi kaudeksi siirtynyt keskushyökkääjä Jeremy Hill on sivussa loppukauden polvivamman vuoksi. Viime kaudella vain seitsemässä ottelussa esiintynyt ex-Bengals-peluri ehti kantaa palloa neljä kertaa ottelussa Texansia vastaan. Jaardeja mies merkkautti 25. Parhaalla kaudellaan 2014 nykyisin 25-vuotias keskushyökkääjä on iskenyt 1124 juoksujaardia ja yhdeksän TD:tä.

Texansin hyökkäyksen tackle Seantrel Henderson hajotti samaisessa ottelussa nilkkansa. 203-senttisen ja yli 150-kiloisen linjapelaajan kausi on niin ikään ohi.

Titansin sisemmän laitahyökkääjä Delanie Walkerin kausi päättyi Dolphinsia vastaan tulleeseen nilkkavammaan. 34-vuotias kokenut pelimies oli rikkonut 800 kiinniottojaardin rajan kolmella edelliskaudella.

Jaguarsin tähtikeskushyökkääjä Leonard Fournette loukkasi takareitensä ottelussa Giantsia vastaan. Miehen pelaaminen tulevana viikonloppuna on vielä epävarmaa.

Reisivamman Vikingsia vastaan saanut 49ersin laitahyökkääjätähti Marquise Goodwin on toistaiseksi poissa, samoin aivotärähdyksen saanut Buccaneersin WR DeSean Jackson. Myöskään polveaan Bearsia vastaan loukanneen, joskin toiselle puoliajalle paluun kentälle tehneen pelinrakentaja Aaron Rodgersin pelikunto kakkosviikon ottelussa Vikingsia vastaan ei ole vielä varmaa.

Seahawksin ykköslaitahyökkääjä Doug Baldwinin polvivamma on ilmoitettu week-to-week-tasoiseksi. Week-to-week-listalla ovat lisäksi mm. Chiefsin safety Eric Berry, Dolphinsin WR DeVante Parker, Eaglesin Alshon Jeffery ja Carson Wentz, Titans LT Taylor Lewan sekä Coltsin RB Marlon Mack.

Lue myös:

Katsaus NFL-runkosarjan ensimmäiseen viikonloppuun – veteraanit loistovireessä!