Ex-Patriots-peluri tylynä – ei usko Josh Gordonin onnistumiseen New Englandissa

Ex-Browns-laitahyökkääjä Josh Gordonin siirto New England Patriotsiin on täyttänyt NFL-otsikot tiistain aikana. Useat nykyiset ja entiset pelaajat ovatkin jo ehtineet kertomaan mielipiteensä ongelmapelaajan mahdollisuuksista todella kovasta kuristaan tunnetussa Patriotsissa. Nyt kommentoijien joukkoon on liittynyt Patriotsin entinen tukimies Rob Ninkovich, joka ehti edustaa seuraa kahdeksan viimeisen ammatilaiskautensa ajan. Ninkovich ei usko kulttuurimuutoksen sopivan Gordonille, josta tulee samalla jo Patriotsin 25 laitahyökkääjäkokeilu tällä kaudella offseason sekä preseason mukaan lukien.

“Patriotsissa pelaamiseen liittyy valtava määrä paineita ja stressiä. Hän tulee paikasta, jossa jo yhtä voittoa juhlitaan kuin mestaruutta. Paikasta, jossa ei ole odotuksia pudotuspelipaikan tai divisioonavoiton suhteen. Patriotsin ilmapiiri on täysin toisenlainen, ja se tuo mukanaan valtavan määrän lisästressiä”, Ninkovich kertoo WEEI:n haastattelussa.

Myös Gordonin asenne huolettaa 34-vuotiasta Super Bowl -voittajaa. “En usko hänen sopeutuvan Patriotsiin. Jotkut sopeutuvat Patriotsiin, monet taas eivät. Siihen vaaditaan tietynlaista persoonaa. Minusta Gordonin rakkaus lajiin on hyvin kyseenalainen johtuen niin monesta pelikiellosta uran aikana sekä siitä, että menet loukkaamaan itsesi jossain kuvauksissa juuri pelin alla. Minusta se on pelikavereiden pettämistä”, Ninkovich tylyttää.

Patriots maksaa Brownsille korvauksena Gordonista 5. kierroksen varausvuoron tulevan vuoden draftiin. Mikäli Gordon on sivussa enintään 10 ottelusta, Patriots saa varausvuoronsa takaisin.

Lue myös:

Tom Brady: “Toivottavasti Josh Gordon laittaa joukkueen edun itsensä edelle”

Nyt jysähti! New England Patriots hankki Josh Gordonin!