Falconsille jo kolmas paha loukkaantumisuutinen lyhyen ajan sisään

Atlanta Falcons on kärsinyt jo kolmannen pahan takaiskun, kun hyökkäyksen guardi Andy Levitre kärsi kauden päättävän ojentajalihasvamman ottelussa Carolina Panthersia vastaan. Viime kaudella avauksen paikkansa Brandon Fuscolle menettänyt Wes Schweitzer ottaa Levitren paikan Falconsin linjassa, minkä lisäksi seura nappasi taustatueksi Zac Kerinin Cardinalsin practise squadista. Samasta vaivasta jo viime kaudella kärsinyt 32-vuotias Levitre on Atlantan kokeneimpia pelaajia, joten miehen puuttuminen näkyy Falcons-hyökkäyksessä myös rutiinin osalta.

1-1-rekordilla kauden aloittanut atlantalaisseura kärsi jo runkosarjan avausviikolla kaksi pahaa loukkaantumista puolustuksen puolella, kun sekä avauksen safety Keanu Neal sekä tähtitukimies Deion Jones loukkaantuivat. Polvivammaa poteva Neal on sivussa koko kauden, jalkavamman saanutta Jonesia odotellaan kentille runkosarjan jälkimmäisellä puoliskolla.

Myös keskushyökkääjä Devonta Freeman oli sivussa toisella peliviikolla. Pienestä polvivammasta kärsivä Freeman saattaa missata myös tämän viikon rivalryn New Orleans Saintsia vastaan, joskin monikäyttöinen kakkosmies Tavin Coleman pystyy kantamaan heittämällä myös päävastuun juoksupeleistä. Coleman merkkautti viime viikon Panthers-ottelussa 107 juoksujaardia.


Widget not in any sidebars