Falconsille tappion lisäksi toinenkin takaisku – tähtisafety koko loppukauden sivussa

Atlanta Falconsin runkosarjan avaus Philadelphia Eaglesiä vastaan oli murheellinen muutenkin kuin tappio muodossa, sillä joukkue menetti nuoren tähtisafetynsä Keanu Nealin loppukaudeksi miehen hajotettua polvensa ottelussa. Vuoden 2016 draftin avauskierroksen 17. varaus nousi viime kaudella liigan tähtisafetyjen joukkoon, minkä myötä 23-vuotias valittiin ensimmäistä kertaa liigan tähdistöottelu Pro Bowliin.

Myös kotijoukkue Eagles joutuu tulemaan myös tulevat viikot toimeen ilman ykköslaitahyökkääjäänsä Alshon Jefferyä. Ykköspelinrakentaja Carson Wentzin paluu kentille tuntuu sekin viivästyvän, eikä jo viime kaudella polvensa hajottanutta pelinrakentajaa nähtäne kentille ainakaan muutamaan viikkoon.

Eagles voitti kauden 2018 NFL:n avausottelun kotonaan lukemin 18-12. NFL-kausi jatkuu sunnuntaina klo 20 Suomen aikaa, jolloin luvassa on useita huippuotteluita.