Khalil Mack ja Chicago Bears sopimukseen – NFL-puolustajien palkkaennätys uusiksi

Oakland Raidersista lauantaina Chicago Bearsiin treidattu puolustuksen endinä sekä ulompana tukimiehenä operoiva Khalil Mack on solminut uuden seuransa kanssa 6-vuotisen sopimuksen, jonka arvo on järisyttävät 141 miljoonaa. Summan guaranteed-osuus on 90 miljoonaa vuosipalkan ollessa 23,5 miljoonaa dollaria. Sopimus sisältää 60 miljoonan dollarin allekirjoitusbonuksen ja sen myötä 27-vuotiaasta Mackista tulee historian parhaiten palkattu NFL-puolustaja ohi Aaron Donaldin, joka solmi eilen Ramsin kanssa 6-vuotisen ja 135 miljoonan jatkosopimuksen, jonka guaranteed-osuus on 87 miljoonaa.

Raiders sai Mack-treidissä vastineeksi Bearsin 1. kierroksen varausvuorot kahden tulevan kauden draftiin. Bears sai Mackin lisäksi 2. ja 5. kierroksen varausvuorot vuoden 2020 varaustilaisuuteen.

Lue myös:
Tähtipuolustaja Khalil Mack Chicago Bearsiin – tässä siirron yksityiskohdat
Kolumni: Jättitreidi tekeillä – Khalil Mackin siirto lähenee?