Nyt jysähti! New England Patriots hankki Josh Gordonin!

New England Patriots on hankkinut Cleveland Brownsin ongelmapelaaja Josh Gordonin vaihdossa 5. kierroksen varausvuoroon. Lisäksi siirtoon sisältyy Brownsilta saatava ehdollinen 7. kierroksen varausvuoro ensi vuoden draftissa. Browns sai näin laitahyökkääjästä edes jonkinlaisen korvauksen, jota ilman seura olisi jäänyt mikäli se olisi ostanut tömän sopimuksen ulos.

Koko uransa Brownsin häviämään tottuneessa organisaatiossa pelannut Gordon pääsee Patriotsissa täysin päinvastaiseen kulttuuriin, jossa kuri on todella armoton valmentajalegenda Bill Belichickin johdolla. Voidaankin hyvällä syyllä todeta kyseessä olevan kauden 2013 kiinniottojaardikuninkaan viimeisen mahdollisuuden. Jos mies ei selviydy Patriotsissa, lienee aika heitää lopullisessti pelihanskat ja ura roskakoriin.

Vain 10 ottelussa viimeisen kolmen kauden aikana pelannut Gordon olisi kaiken osuessa kohdalleen loistava vahvistus Patriotsin heittohyökkäykseen, joka ei tällä hetkellä totisesti pursua heittokohteita. Gordonin tulo tiesi samalla Corey Colemanin sopimuksen ulosostoa.

Patriots-pelaajat olivat hekin positiivisin mielin siirron varmistuttua. Tom Brady mm. kertoi haluavansa antaa miehelle mahdollisuuden, eikä tuomitse miestä menneiden perusteella. Myös päävalmentaja Belichick uskoo miehestä olevan apua joukkueelleen.

Patriots on offseasonin ja harjoitusleirin aikana kokeillut todella useita veteraanilaitahyökkääjiä, joista kukaan ei ole onnistunut vakuuttamaan seurajohtoa sopimuksen arvoisesti. Gordon omaa edelleen valtavan potentiaalin, mutta on eri asia läpäiseekö mies koskaan Patriotsin kriteerejä ansaiten pelipaikan kestomenestyjän hyökkäyksestä.

Lue myös:

Tom Brady: “Toivottavasti Josh Gordon laittaa joukkueen edun itsensä edelle”