Patriotsin hylkäämä keskushyökkääjä löysi välittömästi uuden seuran

New England Patriotsin lauantaina sopimuksestaan ulosostaman Mike Gillesleen ei tarvinnut odotella uuden seuran löytymistä paria päivää pidempään, vaan mies solmi jo tänään maanantaina vuoden sopimuksen New Orleans Saintsin kanssa. Saints kaipaa apua juoksupeliinsä Mike Ingramin kärsiessä runkosarjan neljän ensimmäisen peliviikon ajan pelikieltoaan. Joukkueen ykköskeskushyökkääjä on viime kauden parhaana tulokashyökkääjänä palkittu Alvin Kamara.

Gilleslee on edustanut aiemmin urallaan myös Dolphinsia ja Billsiä. 5. kierroksen varaus hävisi Patriotsissa kilpailun pelipaikasta Jeremy Hillille, mutta Saintsissa miehelle lienee luvassa pallonkantovastuuta backup-roolissa ainakin runkosarjan ensimmäisellä neljänneksellä.

32 runkosarjapelissä neljän NFL-kautensa aikana esiintynyt Gilleslee on nakuttanut urallaan 1248 juoksujaardia ja 16 TD:tä 4,8 jaardin keskiarvolla. Saintsilla oli ennen Gillesleen kiinnittämistä riveissään vain kaksi puhdasveristä keskushyökkääjää, päävastuun kantava Kamara sekä tulokas Boston Scott.


Widget not in any sidebars