Rams menetti molemmat avauksen kulmapuolustajansa sairastuvalle

Kauden kolmella vakuuttavalla voitolla avannut Los Angeles Rams joutuu tulemaan tulevat viikot toimeen ilman kahta avauksen kulmapuolustajatähteään, kun sekä Aqib Talib että Marcus Peters loukkaantuivat viikonlopun paikallisottelussa Chargersia vastaan.

Nilkkavamman saanut Talib on sivussa vähintään kuukauden, mutta uusimman tiedotteen mukaan miestä saattaa odottaa jopa leikkaus ja sitä myötä pidempi huili peleistä. Sen sijaan pohjevamman kärsinyt Peters saattaa palata kentille jo ensi viikolla. Miehen pelaaminen tämän viikon Thursday Night Footballissa Vikingsia vastaan on sen sijaan vielä epävarmaa.

Chiefsistä täksi kaudeksi hankittu syötönkatkospesialisti Peters palautti jo avausottelussaan Rams-paidassa 50-jaardisen syötönkatkon TD:ksi. Myös kokenut, Broncosista hankittu Talib on ollut alkukaudella varma Ramsin kivenkovan puolustuksen takakentällä. Miesten takana depth chartissa pelipaikkaa väijyvät mm. kokenut Sam Shields sekä Nickell Robey-Coleman.

Lue myös:

49ersin kausi pilalla? Jimmy Garoppolo sivussa vuoden, myös Richard Sherman loukkaantui