Rob Gronkowski myöntää kiristäneensä treidiä harkinnutta Patriotsia lopettamisella

Useiden NFL:n parhaana sisempänä laitahyökkääjänä pitämä New England Patriotsin Rob Gronkowski myönsi viime kauden jälkeisten lopettamispuheidensa olleen osaltaan kabinettipeliä, jolla mies esti seuraansa treidaamasta tätä Detroit Lionsiin.

Patriots oli jo valmis päästämään hyökkäyksensä pitkäaikaisen megatähden Lionsiin Detroitiin päävalmentajaksi siirtyneen Matt Patrician mukana, mutta siirto liigan alemman keskikastin organisaatioon ei kiinnostanut kaksinkertaista Super Bowlin voittajaa ja 5-kertaista All-Pro-pelaajaa.

“Kyllä, se tapahtui”, mies myönsi tapauksen Boston Sports Journalille. “Tom Brady on pelinrakentajani enkä aio mennä minnekään ilman häntä”, Gronk kertoo. Gronkowskin perässä oli myös useita muita seuroja, mutta 29-vuotias megatähti pääsi lopulta yhteisymmärrykseen jatkosta Patriotsin kanssa, jonka riveissä mies on pelannut koko 9-vuotisen uransa.

Mies kuittaa meneillään olevasta kaudesta kahdeksan miljoonaan taalan peruspalkan, minkä lisäksi uusi sopimus mahdollistaa miehelle 4,3 miljoonan bonukset mm. saavutetuista kokonaisjaardeista (1,1 miljoonaa 1085 jaardista), pelatuista otteluista (1,1 miljoonaa 80% pelatuista otteluista), kiinniotoista (1,1 miljoonaa yli 70 kiinniotosta) sekä maaleista (1,1 miljoonaa yhdeksästä tai useammasta TD:stä). Lisäksi miehen sopimuksessa on muita bonuksia useamman miljoonan edestä.

Detroit Lions ja New England Patriots kohtasivat viime yönä Sunday Night Footballissa, joka päättyi yllättäen Lionsin selvään 26-10-voittoon. Gronkowski merkkautti ottelussa 51 kiinniottojaardia. 1-2-rekordilla kauden avannut Patriots kohtaa tulevana sunnuntaina kotonaan 3-0-rekordilla kautensa aloittaneen divisioonavastus Miami Dolphinsin.