Seattle Seahawks hankki Mychal Kendricksin

Seattle Seahawks on vahvistanut puolustustaan kuusi kautta Philadelphia Eaglesiä urallaan edustaneella tukimies Mychal Kendricksillä. Sisäpiirikaupoista syytteen saanut 27-vuotias sai ennen kauden alkua potkut Cleveland Brownsista, joka hankki miehen riveihinsä offseasonilla. Miehen sopimus Seahawksin kanssa kattaa kuluvan kauden.

Eagles-paidassa 85 ottelua pelannut ja 74 ottelussa avauskokoonpanoon kuulunut Kendricks tuo kokemusta Seahawksin nuoreen puolustukseen, joka koki rajun nuorennusleikkauksen viime kauden jälkeen. Kendricks merkkautti viime kaudella runkosarjassa 77 taklausta sekä kaksi säkitystä.

Kendricks hyötyi tiettävästi noin 1,2 miljoonan dollarin verran hankittuaan ei-julkista informaatiota sijoitusyhtiö Sonoikilta. Vastineeksi tukimies maksoi yritykselle 10 000 dollaria sekä järjesti lippuja Eaglesin otteluihin. Kendricksiä uhkaa edelleen jopa 25 vuoden vankeustuomio, joskaan NFL ei ole asettanut miestä pelikieltoon ennen lainvoimaisen tuomion voimaantuloa.

Eagles varasi Kendricksin 2. kierroksella vuonna 2012. Seahawks nappasi seuraavalla vuorolla Bobby Wagnerin.