Tässäkö NFL:n ensimmäisen peliviikon kovin matchup? Jalen Ramsey haastaa Odell Beckham Juniorin

NFL-kauden avausviikonloppu pitää sisällään paljon ennakkoon huippumielenkiintoisia otteluita sekä mielenkiintoisia sivujuonia, joista kenties kaikkein kovin ottelun sisäinen matchup käydään New York Giantsin ja Jacksonville Jaguarsin kohdatessa MetLife Stadiumilla sunnuntaina alkaen klo 20 Suomen aikaa.

Vastakkain ovat nimittäin juuri jättimäisen 95 miljoonan taalan jatkosopimuksen allekirjoittanut ja samalla liigan kovapalkkaisimmaksi laitahyökkääjäksi itsensä nostanut Giantsin Odell Beckham Jr. sekä Jaguarsin All-Pro-kulmapuolustaja Jalen Ramsey.

Nilkkavammasta vielä alkuviikosta kärsinyt Ramsey oli perjantaina mukana täysipainoisissa joukkueharjoituksissa, mikä lupaa faneille upeaa kaksintaistelua liigan top 3:een monien papereissa kuuluvan hyökkääjän sekä puolustajan ottaessa yhteen kentällä. Ramsey aiheutti aiemmin kohua mm. toteamalla, että Beckham on ainut syy siihen, miksi Giants-pelinrakentaja Eli Manning ylipäänsä vielä pelaa liigassa.

23-vuotias Ramsey varattiin NFL:ään 5. varausvuorolla vuonna 2016 ja viime kaudella neljä syötönkatkoa napsinut mies nousi jo toisella kaudellaan liigan megatähtien joukkoon. Vuonna 2014 liigassa debytoineen ja välittömästi parhaiden laitahyökkääjien joukkoon nousseen Beckhamin ura on sekin ollut toistaiseksi upeaa seurattavaa. Kolmella ensimmäisellä kaudellaan aina 1300 kiinniottojaardin ja 10 TD:n rajan rikkonut pelikenttien väriläiskä on alkavalla kaudella kenties nälkäisempi kuin koskaan ennen, päättyihän miehen viime kausi jo viidennellä peliviikolla tulleeseen nilkkavammaan.