Tom Brady: “Toivottavasti Josh Gordon laittaa joukkueen edun itsensä edelle”

Laitahyökkääjä Josh Gordonin siirto Cleveland Brownsista New England Patriotsin riveihin on ollut viimeisten tuntien puhutuin NFL-uutinen. Luonnollisesti uuden laitahyökkääjän tulon vaikutusta on tiedusteltu myös Patriotsin pelinrakentaja Tom Bradyltä, joka ei kuitenkaan halunnut ennakoida liikaa ongelmissa koko uransa ajan rypeneen Gordonin vaikutusta joukkueelle.

”Meillä on ollut paljon liikettä laitahyökkääjäosastolla viime viikkoina. Itse jatkan siitä mihin viime viikkoina olemme tottuneet ja yritän tehdä parhaani käytettävissä olevan rosterin kanssa. Jää nähtäväksi, tekevätkö uudet pelaajat vaikutuksen ja löytävätkö he roolin täältä”, mies kertoo WEEI:n radiohaastattelussa.

”Vihaan tehdä asioista johtopäätöksiä etukäteen. En ole koskaan tavannut Joshia henkilökohtaisesti, kuten en monia muitakaan pelaajista jotka ovat käyneet täällä viime viikkoina. Katsotaan, miten homma lähtee rullaamaan. Toivon, että hän tekee työnsä kunnolla, laittaa joukkueen itsensä edelle ja auttaa meitä siinä roolissa, jonka hän mahdollisesti onnistuu itselleen hankkimaan”, Brady jatkaa.

”Yhteispelin löytyminen pelinrakentajan ja uuden laitahyökkääjän kesken on aina pidempi prosessi. Päivä päivältä ja viikko viikolta homma etenee, etkä voi sivuuttaa tätä prosessia. Jokaisella pelaajalla on vastuu tehdä hommansa. Jos joudut huolehtimaan erikseen siitä, hoitaako kukin ruutunsa, se kaikki on pois keskittymisestäsi olennaiseen. Kaikki pelaajat toivovat pystyvänsä luottamaan toisiinsa kentällä. Jos saat kaikki 11 hyökkääjää keskittymään vain omaan hommaansa ja luottamaan toisiinsa, tekee se hyökkäyksestä vahvan”, Brady kertaa menestysreseptiään.

Tehoja ja luottamusta Patriots-hyökkäys todella tarvitseekin, sillä vain kolme laitahyökkääjää pääsi tilastoihin sunnuntaina Jaguarsia vastaan. Joukkueen heittohyökkäyspeli on tällä hetkellä uloimmista laitahyökkääjistä Philip Dorsettin, Chris Hoganin sekä Cordarrelle Pattersonin harteilla, joskin sisempi laitahyökkääjä Rob Gronkowski kerää puolustusten suurimman huomion.

Lue myös:

Ex-Patriots-peluri tylynä – ei usko Josh Gordonin onnistumiseen New Englandissa

Nyt jysähti! New England Patriots hankki Josh Gordonin!

Vikings signasi Dan Baileyn – tulokaspotkaisija tylysti pihalle