Useita nimimiehiä karsiutui lopullisista NFL-kokoonpanoista – katso lista täältä

NFL-seurat joutuvat ilmoittamaan lopulliset 53-miehiset kokoonpanonsa tämän päivän alkana, minkä myötä useita nimimiehiä on jäänyt työttömäksi vain viikko ennen runkosarjan alkua. Nimekkäimpiä ilman pelipaikkaa jääneitä pelaajia ovat mm. muutaman vuoden takaiset 1. kierroksen varaukset Breshad Perriman (2015) ja Corey Coleman (2016), Cowboysin pitkäaikainen potkaisija Dan Bailey sekä Bucsin entinen ykköskeskushyökkääjä Charles Sims. Lisäksi kulmapuolustajakonkari Terence Newman ilmoitti päättävänsä uransa ja liittyvänsä Vikingsin valmennusryhmään.

Raiders hankki Billsin aloittavaksi pelinrakentajaksi ennen harjoituskauden alkua kaavaillun A.J. McCarronin vaihdossa 5. kierroksen varausvuoroon. Connor Cook puolestaan ei jatka Raidersin vara-QB:na. Myös Steelersistä täksi kaudeksi hankittu WR Martavis Bryant on irtisanottu sopimuksestaan miehen jäätyä jälleen kiinni liigan huumetestissä!

49ersin aloittavaksi keskushyökkääjäksi kaavailtu Jerick McKinnon kärsinyt ACL-vamman joukkueen harjoituksissa, kausi todennäköisesti ohi. Miehen tilanteesta lisää myöhemmin.

Seuraavassa lista nimekkäimmistä lopullisten kokoonpanojen ulkopuolelle jääneistä pelaajista.

Breshad Perriman, WR, Ravens
Corey Coleman, WR, Bills
Michael Johnson, DE, Bengals
Devin Cajuste, TE, Browns
Dan Bailey, K, Cowboys
Roberto Aguayo, K, Chargers
Kendall Wright, WR, Vikings
Brian Robison, DE, Vikings
Mark Herzlich, LB, Giants
Mike Gilleslee, RB, Patriots
Michael Floyd, WR, Saints
Hau’oli Kikaha, DE, Saints
Jonathan Cooper, G, 49ers
Charles Sims, RB, Buccaneers
Landry Jones, QB, Steelers
Nat Berhe, S, Steelers
Luke Falk, QB, Titans
Connor Cook, Raiders

Katso kaikki ilman kokoonpanopaikkaa jääneet pelaajat täältä.