Vikings-puolustuksen tähtiendi Everson Griffen ei pelaa ensi yönä – kärsii pahoista mielenterveysongelmista

Yksi Minnesota Vikingsin puolustuksen kulmapalasista, endinä pelaava Everson Griffen on sivussa ainakin tulevat viikot pahojen mielenterveysongelmien vuoksi, kertoo NFL:n sisäpiiritoimittaja Tom Pelissero. Mies on parhaillaan hoidossa paikallisessa sairaalassa, eikä paluusta kentille ole tällä hetkellä tietoa.

Kahdessa kauden avausottelussa pelannut ja 0,5 säkitystä molemmissa merkkauttanut 30-vuotias ei ollut enää pelikykyinen viime viikonlopun Bills-ottelussa, jossa miehen puuttuminen näkyi järkyttävällä tavalla Vikingsin puolustuksen otteissa.

Erinäisistä toilailuista viime aikoina jopa poliisin pidättämäksi joutunut, viime kaudella 13 säkitystä merkkauttnaut endi ei ole lähteiden mukaan ollut viime aikoina oma itsensä, minkä vuoksi seura ei aio ottaa miestä riveihinsä ennen kuin tämä on käynyt läpi asiaankuuluvan hoitojakson.

“Olemme tietoisia sekä huolissamme Everson Griffenin tilanteesta. Keskitymme nyt Eversonin hyvinvointiin sekä hänen perheensä tukemiseen”, GM Rick Spielman ilmoitti seuran tiedotteessa.

“Ainoa huolemme Eversonin suhteen ei liity millään tavalla jalkapalloon, vaan miehen elämän saamiseen kuntoon. Koko viiden vuoden ajan jotka olen viettänyt täällä, olen aina pitänyt Eversonista sekä siitä mitä hän tuo kentälle. Hän on ollut aina loistava roolimalli meille”, päävalmentaja Mike Zimmer kommentoi.

Kolmesti urallaan Pro Bowliin valittu endi allekirjoitti Vikingsin kanssa 4-vuotisen, 58 miljoonan dollarin jatkosopimuksen viime vuonna. Vikings kohtaa ensi yönä vieraissa Los Angeles Ramsin neljännen peliviikon avaavassa Thursday Night Footballissa.

Lue myös:

Chargersin megatähden paluu kentälle vielä kaukana