Yksi NFL:n polvistumiskohun aloittajista löysi vihdoin uuden työpaikan

Edelleen työttömän pelinrakentaja Colin Kaepernickin kanssa kansallislaulujen aikana polvistumisprotestin aloittanut safety Eric Reid on löytänyt vihdoin työpaikan, kun Carolina Panthers palkkasi miehen loppukauden kestävällä sopimuksella, jonka arvo on miljoona dollaria. Sopimuksessa on lisäksi suoritusbonuksia, jotka saattavat nostaa sen arvoa.

Reid ei löytänyt itselleen seuraa offseasonilla huolimatta miehen varsin hyvistä otteista viime kaudella 49ersissa. Vasta Da’Norris Searcyn joutuminen IR-listalle pakotti Panthersin palkkaamaan miehen.

“Eric on toiminut aloittajana liigassa pelaten korkealla tasolla koko uransa. Searcyn loukkaannuttua hän oli ykkösenä listallamme korvaajaa etsittäessä. Hän on fyysinen safety, jolla on hyvät pallolliset taidot”, GM Marty Hurney kommentoi tiedotteessaan.

26-vuotias Reid on pelannut urallaan safetyn lisäksi myös slotticornerina, sekä tukimiehenä. 69 runkosarjastarttinsa aikana 375 taklausta, 10 syötönkatkoa sekä 34 puolustettua heittoa merkkauttanut Reid valittiin Pro Bowliin jo tulokaskaudellaan 2013. Mies on 1. kierroksen varaus samalta vuodelta.

Myös miehen vanhan seuran 49ersin tiedettiin olleen kiinnostunut miehestä, minkä lisäksi myös Seahawks olisi ollut tiettävästi valmis signaamaan miehen siinä tapauksessa, jos Earl Thomas oltaisiin treidattu muualle.