Browns treidasi ykköskeskushyökkääjänsä Jaguarsiin

Jacksonville Jaguars on hankkinut Cleveland Brownsin ykköskeskushyökkääjänä alkukaudella 382 juoksujaardia ja viisi TD:tä iskeneen Carlos Hyden vaihdossa 5. kierroksen varausvuoroon. Hyde paikkaa Jaguarsissa Leonard Fournettea, joka on kärsinyt takareisivammasta koko alkukauden.

Aiemmin urallaan San Fransisco 49ersiä edustaneen ja täksi kaudeksi Brownsiin siirtyneen Hyden siirtyminen Jaguarsiin avaa enemmän vastuuta seuran 2. kierroksella tämän vuoden draftissa varaamalle Nick Chubbille, joka on jäänyt alkukaudella kokeneemman 28-vuotiaan Hyden varjoon.

Hyde merkkautti viimeisellä 49ers-kaudellaan 938 juoksujaardia ja kahdeksan TD:tä, mikä ei kuitenkaan riittänyt jatkoon San Fransiscossa. Hyde on 49ersin 2. kierroksen varaus vuodelta 2014.