Demaryius Thomas treidattiin Houston Texansiin

NFL:n siirtotakaraja umpeutuu tulevana yönä ja ensimmäinen viimeisen siirtopäivän nimekkään pelaajan sisällään pitänyt kauppa nähtiin Denver Broncosin ja Houston Texansin välillä, kun Broncos luopui seuraa yhdeksättä kauttaan edustaneesta laitahyökkääjä Demaryius Thomasista. Kaupassa Texansiin siirtyy myös 7. kierroksen varausvuoro. Texans puolestaan antaa korvauksena 30-vuotiaasta tähtilaitahyökkääjästä 4. ja 7. kierroksen varausvuorot.

Viidesti peräkkäin 1000 kiinniottojaardin rajan kausina 2012-2016 rikkonut Thomas jäi viime kaudella niukasti alle tuhanteen jaardiin. Alkukauden kahdeksan ottelua tuottivat puolestaan 402 jaardia ja kolme TD:tä. 5-kertainen Pro Bowl -hyökkääjä on Broncosin 1. kierroksen 22. varaus vuodelta 2010. 191-senttinen laitahyökkääjä oli voittamassa Broncosin riveissä Super Bowl 50:tä ja on kuulunut yli puolen vuosikymmenen ajan joukkueen hyökkäyksen kulmapalasiin.

3-5-rekordilla kauden avannut Broncos hankki kuluvan vuoden draftissa Courtland Suttonin, jonka odotetaan ottavan Thomasin siirron myötä isompaa roolia Broncos-hyökkäyksessä Emmanuel Sandersin rinnalla. Thomasin pelit jatkuvat silti Denverissä, sillä miehen Texans-debyytti on luvassa mitä ilmeisemmin tulevana sunnuntaina Texansin matkatessa juuri Broncosin vieraaksi.