Falconsin Devonta Freeman joutuu nivusoperaatioon

2-4-rekordilla kautensa avannut ja pahoista puolustuspään loukkaantumisista kärsinyt Atlanta Falcons joutuu tulemaan ainakin tulevat kahdeksan viikkoa toimeen ilman ykköskeskushyökkääjäänsä Devonta Freemania. Vain kaksi ottelua tällä kaudella pelannut Freeman joutuu nivusoperaatioon, minkä myötä seura asetti pelaajan pitkäaikaisloukkaantuneiden Injured Reserve -listalle, josta pelaajan voi palauttaa pelaavaan kokoonpanoon vasta kahdeksan viikon kuluttua.

26-vuotias Freeman solmi Falconsin kanssa viime vuonna kuuden vuoden ja 43 miljoonan dollarin jatkosopimuksen, mikä tarkoittaa suurella todennäköisyydellä kakkosmies Tavin Colemanin lähtöä seurasta kauden jälkeen. Viimeistä sopimuskauttaan pelaava Coleman onkin nyt todellisen näyttöpaikan edessä miehen kantaessa ykkösvastuuta Falconsin juoksuhyökkäyksestä. Monipuolinen Coleman oli jo viime kaudella lähellä rikkoa 1000 kokonaisjaardin rajapyykin, minkä lisäksi kakkosvastuuta kantanut NFL:n ainoa kuuro pelaaja iski kahdeksan TD:tä.

Freeman puolestaan on rikkonut urallaan kahdesti 1000 juoksujaardin rajapyykin. 175-senttinen ja 93-kiloinen keskushyökkääjä on 4. kierroksen varaus vuodelta 2014.