Lisää tähtilaitahyökkääjiä siirron kohteena – Golden Tate vaihtaa maisemaa!

Demaryius Thomasin siirto Texansiin ei todellakaan jäänyt alkuillan ainoaksi NFL-siirroksi, kun Detroit Lions kauppasi tähtilaitahyökkääjänsä Golden Taten hallitsevan mestarin Philadelphia Eaglesin riveihin vaihdossa 3. kierroksen varausvuoroon.

Viimeisen 4,5 vuoden ajan Lionsia edustanut Tate tuli liigaan Seahawksin pelaajana ja oli voittamassa seurassa Super Bowlia ennen siirtymistään Lionsiin, jossa mies on nakuttanut kolmesti yli 1000 kiinniottojaardia. 30-vuotias entinen 2. kierroksen varaus tuo kaivattua syvyyttä Eaglesin heittohyökkäykseen, onhan seura kärsinyt alkukaudella leveyden puutteesta hyökkäyksessään.

Tate on ollut alkukaudella vakuuttavasssa lyönnissä miehen tehtailtua seitsemässä pelissä peräti 517 kiinniottojaardia, mikä oli yli 25 prosenttia kaikista Lionsin kiinniottojaardeista. Lionsin kannalta siirtoa voidaankin pitää yllättävänä, onhan 3-4-rekordin joukkue vain parin voiton päässä koko divisioonansa kärkipaikasta. Toisaalta viimeistä sopimuskauttaan pelannut Tate oli todennäköisin lähtijä kolmikosta johon kuuluivat Marvin Jones, Kenny Golladay ja Tate itse. Taten hankkinut Eagles puolestaan on 4-4-rekordissa divisioonansa kakkosena ennen 5-2-joukkue Redskinsiä.

Lue myös:

Demaryius Thomas treidattiin Houston Texansiin