Muutoksia kokoonpanoihin luvassa – nämä huippupelaajat vapautuvat pelikielloistaan

NFL-runkosarjan ensimmäinen neljännes on suurimman osan joukkueista kohdalla täynnä, mikä tietää usean pelaajan vapautumista pelikielloistaan tulevalla kierroksella. New England Patriots saa vihdoin takaisin tärkeimmän laitahyökkääjänsä Julian Edelmanin, jonka dopingpanna päättyy. Mieheltä jäi väliin myös koko viime kausi, joten 32-vuotiaan pitkäaikaisen ykköslaitahyökkääjän pelikunto on täysi arvoitus.

New Orleans Saints saa puolestaan takaisin vahvuuteensa keskushyökkääjä Mark Ingramin. 1124 juoksujaardia ja 12 TD:tä viime kaudella iskenyt tähti helpottaa Alvin Kamaran urakkaa varsinkin Saintsin juoksupeleissä. Colts saa puolestaan takaisin keskushyökkääjä Robert Turbinin, jonka rooli joukkueessa on tosin marginaalinen.

Puolustuksen puolella Bengalsin tukimiestähti Vontaze Burfict vapautuu hänkin uusimmasta pelikiellostaan, samoin kuin Ravensin tähtikulmapuolustaja Jimmy Smith. Myös Cowboysin DT David Irving sekä Chargersin DT Corey Liuget vapautuvat torstaina starttaavalle peliviikolle, samoin kuin Raidersin kulmapuolustaja Daryl Worley.