NFL:n siirtotakaraja lähestyy – DeSean Jackson vaatii siirtoa muualle

NFL:n Yhdysvaltain aikaa tiistaina umpeutuva siirtotakaraja on tuonut mukanaan kasapäin treidihuhuja, joista uusimpana Tampa Bay Buccaneersin laitahyökkääjä DeSean Jacksonin tilanne. Kyseessä ei ole pelkkä toimittajien spekulaatio, sillä Pro Bowl -pelaaja on itse pyytänyt siirtoa seuraltaan.

31-vuotias aloitti kautensa komeasti 146 jaardin ja kahden TD:n esityksellä, minkä jälkeen mies naulasi seuraavassa kolmessa pelissä kaksi muuta yli 100 kiinniottojaardin ylitystä yhteispelin pelinrakentaja Ryan Fitzpatrickin kanssa toimittua kuin unelma. Alkukaudesta pelikiellossa olleen ykköspelinrakentaja Jameis Winstonin paluu kentälle vei kuitenkin meneessään myös Jacksonin jaardit, eikä kemia miesten välillä ole ollut lähelläkään Fitzpatrickin kanssa nähtyä tasoa.

11. kauttaan NFL:ssä pelaava, kolmesti liigan tähdistöotteluun valittu Jackson on rikkonut urallaan 1000 kiinniottojaardin rajapyykin viidesti. Bucsissa mies kilpailee vastuusta lähinnä megatähti Mike Evansin sekä Chris Godwinin kanssa. Jackson tienaa tästä kaudesta 11 miljoonaa dollaria.

Lue sunnuntain NFL-ennakko täältä.