Nousevatko Tom Brady ja Drew Brees tähän harvinaiseen kerhoon jo tällä peliviikolla?

Vain kaksi pelinrakentajaa on NFL-historiassa yltänyt 500 heitettyyn touchdowniin. Viidennen peliviikon jälkeen lukema saattaa tuplautua neljään, sillä sekä Patriotsin Tom Brady että Saintsin Drew Brees ovat lähellä rajapyykin rikkomista. Bradyllä on matkaa rajaan kolmen TD:n verran, Breesillä neljän.

Peyton Manning johtaa TD-tilastoa 539 heitetyllä TD:llään ennen 508:aan päässyttä Brett Favrea. Sekä Brady että Brees voisivat uran jatkuessa hätyytellä Manningin ennätystä jo ensi kaudella. Brady pääsee 500 TD:n kimppuun jo perjantaina aamuyöstä Patriotsin avatessa peliviikon Coltsia vastaan. Brees puolestaan saa odottaa vuoroaan viikon päättävään Monday Night Footballiin Redskinsiä vastaan.

Brady on pelannut toistaiseksi 257 runkosarjaottelua, Brees 253. Pudotuspelien TD:t eivät ole mukana laskuissa. Manning pelasi urallaan 266 runkosarjaottelua, Favre 302.