Patriots-pelaajat innoissaan Julian Edelmanin paluusta

New England Patriots saa tällä viikolla takaisin kauan odotetun vahvistuksen, kun laitahyökkääjä Julian Edelman palaa kentille neljän ottelun dopingpannansa jälkeen. Takkuillen kauden aloittanut Patriots-hyökkäys ottaakin 32-vuotiaan konkarin takaisin avosylin, onhan hyökkäykseltä puuttunut alkukaudella uskottava kolmansien downien kiinniottaja.

“Hän on joukkueen johtaja, johtaja pukukopissa sekä todellinen energiantuoja”, kommentoi laitahyökkääjäkollega Chris Hogan. Erikoisjoukkuespesialisti Matthew Slater toivottaa hänkin konkarilaitahyökkääjän takaisin avosylin. “On hienoa saada hänen energiansa, keskittymisensä ja intensiteettinsä takaisin taloon. Voit tuntea hänen läsnäolonsa välittömästi. Tempo, jonka hän tuo mukanaan kaikkeen tekemiseen tarttuu”, Slater kehuu. “Hänellä on vain yksi vaihde, eikä hän osaa hidastaa. Tämä tekee hänestä sen pelaajan, joka hän on. Tämä selittää myös sen, miksi hän on luonut tuollaisen uran”, Slater jatkaa.

Edelman on pelannut viimeisen ottelunsa toissa kauden Super Bowlissa, minkä jälkeen mies missasi viime kauden ACL-vamman vuoksi. Miehen edellinen täysi kausi 2016 tuotti 1106 kiinniottojaardia ja kolme TD:tä. Kaksinkertainen Super Bowl -voittaja tekee paluun kentille jo tortain ja perjantain välisenä yönä, kun Patriots isännöi Indianapolis Coltsia viidennen peliviikon avaavassa Thursday Night Footballissa. Ottelu on samalla ensimmäinen, jossa oharit Coltsin päävalmentajan pestin suhteen viime hetkillä tehnyt Josh McDaniels kohtaa seuran, jonka päävalmentajan pallilla hänen piti juuri tällä kaudella istua.

Lue myös:

Nousevatko Tom Brady ja Drew Brees tähän harvinaiseen kerhoon jo tällä peliviikolla?

Muutoksia kokoonpanoihin luvassa – nämä huippupelaajat vapautuvat pelikielloistaan