Raiders kauppaa ykköslaitahyökkääjäänsä – Amari Cooperilla kova hintalappu

Uusvanhan päävalmentaja Jon Grudenin alaisuudessa isolla kädellä uudistunut Oakland Raiders kauppaa tällä kertaa ykköslaitahyökkääjäänsä Amari Cooperia, kertovat NFL:n sisäpiirilähteet. NFL Networkin mukaan Raiders haluaa vastineeksi 2-kertaisesta Pro Bowl -laitahyökkääjästään 1. kierroksen varausvuoron, jonka uskotaan karkottavan suurimman osan potentiaalisista kauppakumppaneista.

24-vuotias Cooper itse on 1. kierroksen neljäntenä varattu pelaaja vuodelta 2015. Mies nakutti kahdella ensimmäisellä kaudellaan yli 1000 kiinniottojaardia, mutta viime kausi oli laitahyökkääjälle iso pettymys tämän jäätyä 680 kiinniottojaardiin.

Raiders kärsi viikonloppuna Lontoossa tappion Seahawksille, mikä periaatteessa hautasi 1-5-rekordissa olevan joukkueen mahdollisuudet pudotuspeleihin lopullisesti. Aivotärähdyksen ottelussa kärsinyt Cooper on merkkauttanut tällä kaudella 280 kiinniottojaardia, eikä miehen nykyinen vaihtoarvo ole lähelläkään 1. kierroksen tasoa. NFL:n siirtotakaraja tulee vastaan 30. päivä kuluvaa kuuta, joten kauppoja saattaa hyvinkin olla luvassa ennen sitä – huomattavasti pienemmällä vastineella tosin.