Texansin voitolla kova hinta – tähtilaitahyökkääjä loppukauden sivussa

Läpimurtokauttaan NFL-tasolla pelannut Houston Texansin laitahyökkääjä Will Fuller loukkasi polvensa kahdeksannen peliviikon avanneessa Thursday Night Football -voitossa Miami Dolphinsia vastaan. Miehellä todettiin perjantaina ACL-vamma, joka päättää laitahyökkääjän kauden ja pitää miehen sivussa harjoituskentiltä kuudesta yhdeksään kuukautta.

24-vuotias kolmatta kauttaan NFL:ssä pelannut Fuller oli nousemassa tällä kaudella liigan laitahyökkääjäeliittiin merkkautettuaan seitsemässä pelaamassaan ottelussa 503 kiinniottojaardia ja neljä TD:tä. Mies kärsi myös viime kaudella vammoista, sillä offseasonilla tullut solisluuvamma piti myös tuolloin nuorukaisen sivussa kauden alun.

Notre Damen kasvatti on Texansin 1. kierroksen 21. varaus vuodelta 2016. 31 peliä urallaan pelannut vauhtikone on iskenyt ammattilaisurallaan 1531 kiinniottojaardia ja 13 TD:tä. Mies pelasi torstain ja perjantain välisenä yönä yhden uransa parhaista peleistä merkkauttamalla 124 kiinniottojaardia ja TD:n. Jaardimäärä jäi vain yhden jaardin päähän miehen tähän astisesta yhden ottelun ennätyksestä.

Loukkaantuminen oli samalla paha takaisku 5-3-rekordilla kautensa avanneelle Texansille, jonka loukkaantuneiden listalta löytyy myös lupaavan alkukauden pelannut tulokaslaitahyökkääjä Keke Coutee. Kolmella tappiolla kauden avannut Texans on 42-23-voittonsa myötä viiden ottelun voittoputkessa, joskin Fullerin loukkaantuminen haittaa joukkueen peliä taatusti loppukaudella.

Mistä juontaa juurensa Cowboysin ja Redskinsin välinen vihanpito? Mitä on kehosurffaus? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastaukset tämän viikon Jenarihait-jaksossa. Kuuntele nyt NFL JENARIHAIDEN uusin podcast täältä.