Vihdoinkin! Cleveland Browns erotti viimein päävalmentaja Hue Jacksonin

Cleveland Browns on vihdoin tehnyt päätöksen, jota NFL-piireissä on odoteltu jo reilun vuoden ajan – seura laittoi vihdoin pihalle historiallisen surkealla rekordilla joukkuetta yli kahden kauden ajan valmentaneen päävalmentaja Hue Jacksonin. 53-vuotias, ennen Browns-pestiään mm. Raidersin ja Bengalsin hyökkäysten koordinaattorina sekä kauden ajan Raidersin päävalmentajana toiminut Jackson valmensi Brownsia 40 ottelun ajan, joista tuloksena oli kolme voittoa ja tasapeli sekä käsittämättömät 36 tappiota.

Miehen kaksi ensimmäistä kautta Brownsissa tuottivat yhteensä vain yhden voiton joukkueen jäätyä viime kaudella kokonaan ilman voittoa. Tällä kaudella kärkivarausvuoroista vuosi vuoden perään nauttimaan päässyt seura on sentään napannut kaksi voittoa sekä tasapelin, joskin Jacksonin todella kummallisia aivoituksia pelin sisällä on ihmetelty kilpaa fanien sekä pelin asiantuntijoiden kesken.

Jacksonin lisäksi lähtöpassit sai Steelersistä täksi kaudeksi Brownsin hyökkäyksen koordinaattoriksi tullut Todd Haley. Browns on aloittanut kautensa 2-5-1-rekordilla. Sunnuntain tappio Steelersiä vastaan oli joukkueelle jo kolmas peräkkäinen. Valmennustaan uuteen uskoon laittanut Browns kohtaa tulevana viikonloppuna kotonaan sarjan parhaisiin joukkueisiin kuuluvan Kansas City Chiefsin.