Buffalo Bills antoi vihdoin potkut naurunaiheeksi nousseelle pelinrakentajalleen

Syötönkatkoillaan yleiseksi naurunaiheeksi NFL-piireissä Buffalo Billsin riveissä parin kautensa aikana noussut pelinrakentaja Nathan Peterman saa etsiä jatkossa töitä jostain muualta, sillä Bills antoi vihdoin maanantaina potkut viime vuoden 5. kierroksen varaukselleen, jonka NFL-ura on ollut toistaiseksi surkuhupaisimmasta päästä miesmuistiin.

Bye weekille 10-41-vierasvoitolla Jetsistä lähtenyt, vasta kauden kolmannen voittonsa ottanut Bills saanee parin viikon päästä takaisin ykköspelinrakentajansa Josh Allenin, jota Peterman ehti tällä kaudella tuuraamaan neljässä ottelussa heittäen noissa yhden TD:n ja peräti seitsemän syötönkatkoa QB-ratingillä 30,7. Jets-ottelussa Petermanin paikan ottanut Matt Barkley sen sijaan onnistui mukavasti heittäen ottelussa kaksi TD:tä ilman syötönkatkoja, mikä sinetöi miehen varamiehen paikan loppukaudelle jättäen samalla Petermanin työttömäksi.

81 yrityksellä seitsemän syötönkatkoa tällä kaudella tupeksinut Peterman aloitti ensimmäisen NFL-ottelunsa viime kaudella heittäen 14 yrityksellä käsittämättömät viisi syötönkatkoa Chargersia vastaan ennen penkitystään. Onkin enemmän kuin vaikeaa nähdä miehen NFL-uralle jatkoa missään muualla myöskään tulevaisuudessa.