Katso video: Ex-Cowboys-pelinrakentaja Tony Romo selostaa humoristiseen tyyliinsä omia mokiaan uransa varrelta

Nykyinen NFL:n suosikkikommentaattori, komean uran Dallas Cowboysin pelinrakentajana luonut Tony Romo kommentoi tuoreella videolla hauskaan sävyyn omia uransa aikaisia mokiaan. 14 kautta NFL:ssä pelannut pelinrakentaja joutui toissa kaudella luovuttamaan ykköspelinrakentajan paikkansa tulokas Dak Prescottille, minkä jälkeen mies päätti loukkaantumisten sävyttämän uransa siirtyen viime kaudeksi CBS Sportsin kommentaattoriksi.

Romo nousi välittömästi kansansuosikiksi uudessa työssään, sillä nelinkertainen Pro Bowl -pelinrakentaja osaa avata pelitilanteita katsojille mitä erinomaisemmalla tavalla. Myös miehen pilke silmäkulmassa -asenne on kerännyt kiitosta NFL-fanien keskuudessa, mistä näyte saadaan tuoreella videolla, jossa mies selostaa omaan humoristiseen tyyliinsä uransa aikana sattuneita mokiaan.

Katso video alta:

Jos video ei avaudu ruudulle, voit katsoa sen myös täältä.