NFL:n alkuviikon katsaus – uusimmat uutiset, loukkaantumiset ja nimitykset

NFL:n peliviikko 13 käynnistyy. Tässä huomioita alkuviikolta.

Jaguars antoi potkut hyökkäyksen koordinaattorilleen, Bortles penkille

Seitsemän peräkkäistä tappiota sai aikaan muutoksia Jaguarsin hyökkäyksessä. Joukkueen OC Nathaniel Hackett sai lähteä, minkä lisäksi Cody Kessler korvaa Blake Bortlesin aloittavana pelinrakentajana tulevana viikonloppuna. Uutena OC:na loppukaudella toimii entinen QB-koutsi Scott Milanovich.

Marvin Jones IR-listalle – Detroit Lionsin laitahyökkääjän kausi ohi

508 kiinniottojaardia tällä kaudella merkkauttanut Lionsin laitahyökkääjä on loppukauden sivussa polvivamman vuoksi. Jo kaksi ottelua saman vamman vuoksi sivussa ollut mies asetettiin maanantaina pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle. Golden Tate myytiin jo aiemmin, joten Lionsin kiinniottopuoli lepää loppukaudella lähes yksistään Kenny Golladayn harteilla.

Ramsin puolustus saa huippuvahvistuksen

5-kertainen Pro Bowl -kulmapuolustaja Aqib Talib palaa IR-listalta takaisin kokoonpanoon. Kolmannelta peliviikolta saakka sivussa kentiltä ollut tähti-CB vahvistaa entisestään 10-1-rekordissa olevaa joukkuetta, joka kohtaa tällä viikolla vieraissa Lionsin.

Broncosin Heuermann loppukauden sivussa

Broncosin sisempi laitahyökkääjä Jeff Heuermannin kausi on ohi. Kylkimurtuman viikonlopun Steelers-voitossa kärsinyt pelaaja oli viime viikkoina joukkueensa ykkösvaihtoehto TE:n paikalle Jake Buttin loukkaannuttua. Vuoden 2015 3. kierroksen varaus on kärsinyt urallaan aiemminkin paljon loukkaantumisista, ja mm. tulokaskausi meni mieheltä täysin sivu suun.

Reuben Foster sai kenkää

49ers on antanut potkut viime vuonna 1. kierroksella varaamalleen tukimies Reuben Fosterille. Viimeinen naula ongelmaisen tukimiehen Niners-uralle oli oman tyttöystävän pahoinpitely, joka oli myös seuralle viimeinen pisara. 24-vuotias pelaaja on Alabaman menestysyliopiston kasvatteja.

Melvin Gordon sivussa

Chargersin keskushyökkääjän venähtänyt oikea polvi vaatii huilia, joten tähti on sivussa kentiltä week-to-week-statuksella. Mies on iskenyt tällä kaudella 10 ottelussa yhteensä 13 TD:tä ja 1255 kokonaisjaardia.