Pelipaikka löytyi viimein – Dez Bryant vahvistaa mestaruutta tavoittelevaa New Orleans Saintsia!

Tämän kauden suurimpien mestarisuosikkien joukkoon NFL:ssä lukeutuva New Orleans Saints vahvisti hyökkäyksensä kiinniotto-osastoa palkkaamalla tähänastisen uransa Dallas Cowboysia edustaneen, mutta alkukauden työttömänä olleen laitahyökkääjä Dez Bryantin loppukauden kattavalla sopimuksella.

Saintsin testissä tiistaina käynyt 30-vuotias kolminkertainen Pro Bowl -pelaaja allekirjoittaa NFL.comin tietojen mukaan sopimuksen Saintsiin torstaina. Miehen 1. kierroksella vuonna 2010 varannut Cowboys vapautti monivuotisen ykköslaitahyökkääjänsä sopimuksestaan huhtikuussa. Kaudella 2014 All Pro -joukkueeseenkin valitun oikukkaan laitahyökkääjän ura on ollut laskusuhdanteessa viimeisten kolmen kauden ajan, sillä aikoinaan liigan tähtilaitahyökkääjiin lukeutunut mies nakutti kausilla 2012-2014 jokaisella yli 1200 kiinniottojaardin lukemat. Viimeisten kausien aikana mies on kuitenkin taantunut selvästi alle 1000 jaardin mieheksi, eikä Cowboys nähnyt ex-tähdelle enää käyttöä ykköskiinniottajanaan.

Saintsissa Bryant pääsee tavoittelemaan kruunua uralleen taustarooleissa, sillä Michael Thomas sekä Alvin Kamara vievät puolustusten päähuomion itselleen jättäen Bryantin huomattavasti Dallas-aikoja vapaampaan rooliin. Eri asia on se, onko miehestä nykykunnossaan apua mestaruutta tavoittelevalle Saintsille.

Bryant itse ehti jo laittaa viime kausien taantumisensa Cowboys-valmennuksen surkean pelikirjan syyksi, joten nyt miehellä on mahdollisuus todistaa sanansa todeksi pelinrakentajalegenda Drew Breesin tarjoillessa tälle tykinruokaa. Seitsemän ottelun voittoputkessa kauttaan jatkava Saints matkustaa tulevana sunnuntaina Cincinnatiin Bengalsin vieraaksi. Bryantin pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa.

Lue myös:

Kolumni: Chiefsin Travis Kelce on tätä nykyä NFL:n paras sisempi laitahyökkääjä