Ramsin mestaruushaaveille takaisku – tähtilaitahyökkääjän kausi ohi!

Yhtenä NFL-kauden suurimmista mestarisuosikeista pidettävä Los Angeles Rams koki valtavan takaiskun sunnuntain divisioonaottelussa Seattle Seahawksia vastaan, kun sen tähtilaitahyökkääjä Cooper Kupp loukkasi polvensa. Mies matkaa maanantaina magneettikuvauksiin, mutta alustavat tiedot kertovat miehen kärsivän ACL-vammasta, joka päättäisi samalla huippukautta pelanneen 25-vuotiaan toisen kauden NFL-hyökkääjän kauden.

Kupp on merkkauttanut seitsemässä tällä kaudella pelaamassaan ottelussa 527 kiinniottojaardia, mutta varsinkin hyökkäysten viimeistelijänä mies on ollut todella vakuuttava laitahyökkääjän iskettyä alkukaudella peräti kuusi TD:tä. Kupp kärsi kauden ensimmäisen polvivammansa jo kuudennella peliviikolla joutuen jättämään tuon seurauksena väliin myös kaksi seuraavaa ottelua. Tulivoimaisen Rams-hyökkäyksen luottomies palasi kentälle vasta viime viikolla iskien 89 kiinniottojaardia sekä TD:n ottelussa New Orleans Saintsiä vastaan.

Isokokoinen viime vuoden 3. kierroksen varaus on ollut alkukaudella joukkueelleen tärkeä slottipelaaja, joka on kunnollisen sisemmän laitahyökkääjän puuttuessa tehnyt läsnäolollaan tilaa kahdelle muulle laitahyökkääjälle, Robert Woodsille sekä pikakiituri Brandin Cooksille. Miehen loukkaantuminen pilasikin tunnelmaa Ramsin pukukopissa Seahawksista otetusta 36-31-kotivoitosta huolimatta. Rams on nyt voittanut kauden kymmenestä ottelustaan yhdeksän, millä se johtaa NFL:ää yhdessä AFC:tä dominoivan Chiefsin kanssa.